Jag brukade älska att blogga. Sedan fastnade jag i någon slags prestationsångest, villrådighet och i alldeles för mycket jobb. Min sajt såg inte ut som jag ville och jag visste inte i vilken riktning jag skulle gå. Ska jag bara blogga om jobb? Eller ska jag blogga om allt möjligt? Ska jag skriva om att jag skriver? Eller bara posta foton och liksom göra reklam för min fotoverksamhet? Där fastnade jag. Men jag märker att jag saknar att dokumentera mitt liv. Så det kommer jag försöka göra igen. Speciellt eftersom dagarna och åren bara försvinner, och jag har ingen aning om vad jag gjort. 

SO, here it goes. 

Har jag ens berättat att jag skriver en bok?

Eller, jag HAR skrivit en bok. Lite kort nämnde jag det i förra inlägget. Då hade jag skickat ut manuset som PDF till två testläsare. Nu har jag skickat ut det i printat format till ytterligare tre. Det är läskigt men spännande och utvecklande. 

Men ja. Jag har äntligen tagit tag i  denna livslånga dröm och jag älskar det. Jag älskar att skriva och jag älskar att jag tar tag i det. Och även om det aldrig blir en tryckt bok, gör jag i alla fall någonting för att förverkliga drömmen. 

Ytterligare fyra bokidéer väntar på att få ta form. Men en sak i taget. En bok i taget. Även om jag vill göra allt samtidigt så går det inte. 

 

           

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.