Cycling, triathlon team, Mallorca
Ida Carr
Fotograf och designer på Mallorca

Slider

Ida Carr - Designer & Fotograf på Mallorca

Hej och välkommen! Kul att du gillar det jag gör och vill veta mer om mig.

Jag heter Ida Carlsson och jobbar med webbinnehåll, grafisk design, fotografi, bildbehandling, videoproduktion och texter på Mallorca.

Helt uppenbart är nog att jag är kär i den här baleariska ön och älskar fotografering. Vegetarisk mat och att lära mig nya saker via diverse tutorials på Youtube är också något jag ägnar mycket tid åt. Det har blivit många nördiga videor om kameror genom åren, men jag har också försökt lära mig hur man gör smarriga vegorecept och hur man spelar ukulele...

Jag brinner också för hållbar utveckling och miljö. Har du ett företag som vill förbättra världen på ett eller annat sätt, jobbar med jämlikhet och tar hänsyn till miljö och vår omgivning skulle jag älska att ta mig an uppdrag för er.

ida carr bröllopsfotograf

Content - Din nyckel till framgångsrik marknadsföring

På Högskolan i Borås utbildade jag mig till webbredaktör 2011 och har sedan dess designat hemsidor, jobbat med content marketing och fotografi.

Jag hanterar och skapar content, det vill säga innehåll för webbsidor och sociala kanaler. Detta kan till exempel vara att ta fram bildmaterial i form av fotografier eller enklare skisser/illustrationer till din webbplats eller sociala medier. Det kan också handla om att skriva webboptimerade texter. Det är viktigt att ha relevant och ständigt uppdaterat innehåll på alla kanaler som hemsidan, Facebook, Twitter, Instagram etc. Det tar tid och kräver engagemang.

Har du ännu ingen webbplats för ditt företag eller personliga varumärke hjälper jag dig att installera och designa en ny webbplats från grunden.

Jag jobbar i WordPress och Squarespace för att du ska enkelt kunna lägga till nya sidor, skriva inlägg och ändra innehåll utan att behöva ta vidare hjälp av mig när webben väl är klar.

Jag ser till att din sida fungerar som den ska, är lätt för dina besökare att hitta i sökmotorerna, lätt att navigera på och att dina besökare hittar det de söker. Och självklart, att din sida är snygg och speglar ditt företag eller organisation.

Bröllopfotograf 2019

2019 kan ni boka mig för bröllopsfotografering på Mallorca. Här kan ni läsa mer om ni är intresserad av att anlita mig som fotograf för ert bröllop på denna fantastiska ö.