Ida Carr - Designer & Fotograf på Mallorca

Hej och välkommen! Kul att du gillar det jag gör och vill veta mer om mig.

Jag heter Ida Carlsson och jobbar med webbinnehåll, grafisk design, fotografi, bildbehandling, videoproduktion och texter på Mallorca.

Helt uppenbart är nog att jag är kär i den här baleariska ön och älskar fotografering. Vegetarisk mat och att lära mig nya saker via diverse tutorials på Youtube är också starka intressen. Ena dagen försöker jag lära mig arabiska och nästa dag har jag stulit min sambos gitarr och försöker lära mig ta ett rent ackord.

Jag brinner också för hållbar utveckling och miljö. Har du ett företag som vill förbättra världen på ett eller annat sätt, jobbar med jämlikhet och tar hänsyn till miljö och vår omgivning skulle jag älska att ta mig an uppdrag för er.

 

Innehållshantering på webben

Jag hanterar och skapar webbinnehåll. Detta kan till exempel vara att ta fram bildmaterial i form av fotografier eller enklare skisser/illustrationer till din webbplats eller sociala medier. Det kan också handla om att skriva webboptimerade texter. Det är viktigt att ha relevant och ständigt uppdaterat innehåll på alla kanaler som hemsidan, Facebook, Twitter, Instagram etc. Det tar tid och kräver engagemang.

Har du ännu ingen webbplats hjälper jag dig att ordna en ny webbplats från grunden.

Jag jobbar i WordPress, för att du ska enkelt kunna lägga till nya sidor, skriva inlägg och ändra innehåll utan att behöva ta vidare hjälp av mig när webben väl är klar.

Jag ser till att din sida fungerar som den ska, är lätt för dina besökare att hitta i sökmotorerna, lätt att navigera på och att dina besökare hittar det de söker. Och självklart, att din sida är snygg och speglar ditt företag eller organisation.

Bröllopfotograf 2019

2019 kan ni boka mig för bröllopsfotografering på Mallorca. Här kan ni läsa mer om ni är intresserad av att anlita mig som fotograf för ert bröllop på denna fantastiska ö.