Jag och Andreas befinner oss just nu i Frankrike, men varje dag längtar vi hem till huset, katterna och vallmofälten. Älskade Mallorca.

Det har varit några tuffa månader och veckor. Miljöombyte och ledighet satt där det skulle. Orken kommer tillbaka mer och mer. Jag orkar springa mer och har mer och mer energi över. 

Jag har startat en ny blogg där jag kommer skriva om mina författardrömmar och bokprojekt. Den här bloggen kommer jag mer använda för att visa upp foto och jobb som jag inte riktigt får plats med på instagram, Facebook eller i min portfolio. Det kanske blir annat också, det beror lite på vilken inriktning jag väljer att gå. Vamos a ver. 

 

vallmofält ida carlsson

vallmofält ida carlsson

vallmofält mallorca

vallmofält mallorca

vallmofält mallorca

vallmofält mallorca

vallmofält ida carlsson

vallmofält ida carlsson

andreas linden vallmo mallorca

andreas linden vallmo mallorca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *