Eftersom jag är lite slö med bloggandet ska jag försöka sammanfatta livet i ett enda inlägg.

  • Podcasten är lite lagd på is men jag och Tam Thi ska snart ta ett möte om Conscious Creative Vegan's framtid. Vi vill jobba vidare med varumärket och fortsätta prata om hållbar livsstil.
  • Jag har äntligen skrivit klart min första bok som nu är ute på testläsning. Jag har skickat iväg den till ett par personer som ville läsa på PDF men ska även skicka ut en tryckt version. Ska bli så kul att läsa feedbacken. Därefter får jag se hur jag går vidare. 
  • Under tiden jag väntar har jag börjat skriva på bok nummer 2 i serien om Mia och August. Har läst att det är korkat att göra det innan bok nr 1 är helt, helt, helt klar. Men jag hade så mycket flow att jag bara körde och har nu skrivit tre kapitel. 
  • Jag ska börja jobba mer för Andreas och nu ska jag dessutom få betalt! Ha! Känns taskigt att ta betalt av sin pojkvän/sambo/framtida husband, men allt gratisjobbande tär och jag har varit nära den där väggen flera gånger den senaste tiden känns det som.
  • Jag har börjat måla igen! När jag växte upp älskade jag att måla och rita. Men allt det där föll bort. Men här i huset känner jag att jag har plats för det. Både mentalt och fysiskt.
  • I julas köpte vi en ukulele och jag spelar flitigt på. När jag använder alla mina kreativa sinnen är det som att hjärnan bara öppnar upp sig och föder fler idéer. En härlig känsla. 
  • Jag jobbar också med att skapa en nyhetsbrevslista med nya skrivtips och kreativ inspiration varje vecka. Det är riktigt kul!

Det där var väl en hyfsad sammanfattning av de roligaste bitarna. Under året som gått har jag haft en del hälsoproblem. Inget allvarligt, men ändå saker som stört min overall happiness. Nacken har nästan tagit kål på mig till exempel men det börjar bli bra nu med naprapat-Jonnys hjälp i Palma, och rehab. 

Jag ser så mycket fram emot det året. Alla mina idéer vill ut i världen och såhär har jag inte känt på väldigt länge. 

            Alaró, Mallorca, Snowy mountains Ida Carr Alaró, Mallorca, Snowy mountains Ida Carlsson Alaró, Mallorca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.