Playa de Formentor - en dag i solen

Vår söndagsutflykt gick till Playa de Formentor. En strand vi faktiskt aldrig varit på trots våra sju år på Mallorca. Vår ursprungliga plan var att åka till Portals Vells i syd, men vindarna kom därifrån och därför tänkte vi att norra sidan skulle ligga lite i lä. Det gjorde det väl kanske men det blåste en del ändå. Men när vi hittade en perfekt spot vid en stenmur, fick vi perfekt skydd och solen stekte på. Riktigt skönt.

Jag satt och planerade morgondagens bröllopsfotografering i Palma och på Son Claret, och diskuterade mina bokprojekt tillsammans med Andreas. Det var en riktigt skön dag.

Playa de Formentor ligger 50 minuter bort från Sineu där vi bor nu. Det är väl därför vi inte åker bort ditåt så ofta. Portals Vells skulle i och för sig också ta 50 minuter. Vår närmsta strand ligger tjugo minuter bort och heter Playa de Muro. Också väldigt fin. Vi pratar ibland om att flytta tillbaka till Palma. Men trafiken, avgaserna, hyrorna och trängseln... jag vet inte om det är värt det. Just nu drömmer vi mest om att köpa en tomt och bygga ett eget hus på landet. Med solpaneler, saltvattenspool och gott om rum för katterna... haha.

Jag tog med min bullet journal, en prickad anteckningsbok från Paperblanks.
De där Magaluf-måsarna måste ha flugit vilse...
Selfie med Andreas <3
Klättrade upp i vakttornet för, mestadels, bra shots "skrivande i min anteckningsbok"... Men jag kände hur jag vill åka dit igen, ensam, och klättra upp i det där tornet med en bok. Just nu läser jag Selma Lagerlöf igen.
Magisk utsikt.
Ljuset <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.