Vigsel och porträttfotografering vid Svenska Kyrkan och på Castell Son Claret

"Första gången vi träffades var genom en backspegel." De orden räckte för att mina ögon skulle tåras när brudgummen Gustav höll sitt tal till sin Sabine. Ja, jag blir väldigt lätt rörd, men det finns fasen inget finare än äkta kärlek, och vem älskar inte en "kärlek vid första ögonkastet"-historia!

Brudgummen Gustav kontaktade mig i början utav året och berättade om den hemliga vigseln han och Sabine planerade tillsammans på Mallorca. Vigseln skulle hållas utanför Svenska Kyrkan i Palma, i den lilla marinan Can Barbará och därefter ville de tar fler bilder på hotellet de skulle bo, Castell Son Claret. Självklart tackade jag ja till uppdraget och igår var det dags!

En stund innan vigseln möttes vi i hamnen och jag hade min sambo Andreas med mig som assistent och second shooter. Sonen Frans skötte sig exemplariskt och vigseln var just så fin, intim och känslosam som man kan tänka sig att det kan vara när man åker iväg och gifter sig utan all den där stressen som ett stor bröllop kanske kan skapa. Och inte ett öga var torrt efter brudgummens ord. I alla fall inte mina, haha.

Därefter åkte vi upp till Castell Son Claret som ligger en halvtimme ifrån Palma och Svenska Kyrkan. Slottsträdgården där är magisk och jag hade lätt kunnat springa runt där en vecka med kameran i högsta hugg utan att tröttna. Kan verkligen rekommendera det för brudpar som letar venues på Mallorca.

Jag har börjat gå igenom bilderna, sållat och börjat redigera men är långt ifrån klar. Men här kommer i alla fall några "behind-the-scenes"-bilder och några utav mina favoriter från bröllopsfotograferingen. Gustav och Sabine är ett så fint par med så mycket glädje och kärlek att det smittade av sig. Och räckte inte det så hjälpte lille Frans till, men mest när han fick lyssna på Babblarna och leka med pappas snusdosa... :D Andreas fick till och med en Babblare på bild, kan du hitta den?

Vigsel vid Svenska kyrkan i Palma de Mallorca
bröllopsfotograf mallorca, son claret
bröllopsfotografering Mallorca Son Claret

Jag längtar så efter att få visa alla bilder för bröllopsparet. Speciellt den där bilden jag fick som "beställning", efter en inspirationsbild de hittat på Instagram. Det är roligt att få en utmaning och det ska bli så kul att visa resultatet.

_____________________

Letar du bröllopsfotograf på Mallorca? Här kan du spana in mina priser!

Här hittar du information om Son Claret och här hittar du Svenska kyrkan i Palma. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.