Jag hade en vision om Stockholm. Först nu har jag insett hur idiotiskt mitt idealiserande var. Jag tror dock fortfarande att Stockholm kan vara en av världens bästa och roligaste städer att bo i. Speciellt med en sådant läge vi har. Men det krävs också en väldig massa pengar. Och att man är någon.

Den hetsen är helt onödig att ha i sitt liv. Därför, nu när min projektanställning upphör, har jag och min pojkvän Andreas bestämt oss för att bygga det ultimata livet. Vårt drömliv. På Mallorca.

Vi vill inte vänta tills vi är pensionärer. Vi vill göra det nu.

Min mage pirrar oerhört när jag säger att vår lägenhet på Södermalm är uppsagd, men så är det. Och nu är vårt planerande igång för fullt.

Vi ska starta upp ett företag på Mallorca som anordnar träningsläger. Jag ska bygga hemsidan tillsammans med Andreas bror och väl där nere ska jag sköta hemsida, marknadsföring och webb. Förutom att jobba med träningscampen ska jag även dra igång mitt egna företag. Jag är jätteexalterad. Och extremt nervös. Men man måste utmana sig själv ständigt i livet. Detta blir den ultimata utmaningen för mig. Ett grymt äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.