Återhämtning och utflykt

De senaste dagarna har inte blivit som planerat. Ibland måste man bara ta ett, två eller fem steg tillbaka och börja om från början. Återhämta. Vila. Där är vi nu. Många beslut vi trodde var bra visade sig vara riktigt dåliga. Men sånt kan man ibland aldrig veta förrän efteråt. Det har blivit för mycket bara och vi båda behöver återhämtning.

Eftersom vi ställt in allt som vi skulle gjort i helgen fick vi tid över till sånt som också behöver göras men aldrig blir av. Vi tog bilen hem till vår hyresvärd, som för övrigt är den bästa hyresvärden vi haft här på Mallorca någonsin. Alla andra har varit mer eller mindre galna, haha. Men hon är helt underbar. Hon bor i ett helt unikt hus, väldigt off grid i en naturpark på Artá-halvön. Vi åkte för att lämna av några saker som vi inte behövde men fick en hel rundtur av området och blev rekommenderade att gå en runda för att se hur det ser ut runt omkring.

Hon hyr dessutom ut rum till retreats och för volontärjobbare så vi ska definitivt boka in oss på en helg där när vi har möjlighet och bara vara ett med naturen, utan tv eller internet. All el kommer från solenergi, de odlar egna grönsaker och de återanvänder duschvattnet genom ett eget reningssystem. Riktigt coolt! Blir du sugen på att bo där så hör av dig till mig så förmedlar jag kontakten. Perfekt för yogagrupper och liknande.

Efter promenaden kom vi tillbaka till huset och satte oss i deras charmiga utebar. Vi fick varsin kopp te och veganska Rocky Roads som hyresvärden bakat. Stolarna var våra gamla barstolar som vi hade i Palma. Kul att de kom till nytta! Och nu fick de även en grästrimmer och vattenslangar och lite annat vi inte behöver längre. Hatar att behöva slänga saker så det är perfekt när andra kan få användning av det.

När vi satt där i baren och chittchattade med deras volontärer medans mörkret föll kändes det som om vi var på semester någonstans. Pratade med främlingar och satt och småhuttrade utan att bry oss. Som när man var 20 och tyckte det var såå roligt att träffa nya människor. Haha. Jag tror att jag måste hitta tillbaka till det där. Hungern på livet. Sorglösheten.

Det blev en oväntat fin kväll ute i ingenstans tillsammans.

Nu i veckan ska jag redigera resten av bröllopsbilderna från förra veckan och redigera en Youtube-video.

Hoppas ni alla har en fin vecka!
/Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.