Juni är underbart egentligen. Men jag brukar alltid missa denna månad. I juli nångång brukar jag inse att det är sommar. Även om jag gått barbent sen en månad tillbaka, minst.

Folk hemma i Sverige verkar vilja yxmörda en så fort man instagrammar lite… Får vara försiktig när jag åker hem om några veckor, haha. Men jag längtar ju inte direkt efter allt gnäll om vädret.

Ikväll har jag suttit och tillverkat bildspel. Började i Premiere Pro eftersom det är där jag jobbat mycket senaste tiden. Kom på sen att jag kunde löst det i Lightroom. I PP fick jag oerhört stora filer, vilket gör det lite svårt när jag måste skicka det till chefen som befinner sig i Sverige. Löser det med Dropbox men det är ändå inte optimalt med så stora filer. Hoppas det kommer funka. I värsta fall får jag testa i Lightroom tidigt imorgon så jag hinner i tid tills eventet de ska köra. Eventuellt Keynote men det har jag nästan aldrig jobbat med. Har ni några tips får ni gärna hojta asap.

pp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.