Mallorcas finaste solnedgång? Mirador Sa Foradada

Förra helgen, efter att vi varit på Son Amar föreslog Andreas att vi skulle åka till Port de Sóller och när vi väl var där kom jag med idén att vi skulle kunna åka till utsiktsplatsen vid Son Marroig/Sa Foradada. Jag hade hört att det ligger en liten bar där med uteservering, och perfekt utsikt över havet när solen klyver horisonten.

Och det var bättre än vi trodde. Det var mycket folk, bra stämning, bra musik och vi fick ett bord trots att det var mycket folk. Rekommenderar verkligen att uppleva en solnedgång där någongång. Vi har bott här i sju år men aldrig åkt dit... Det var verkligen dags! Speciellt perfekt på söndagar som ofta är lite lugnare och det händer inte lika mycket som i veckorna. Och för oss som jobbar hemifrån och sällan träffar människor var det ganska kul att komma ut och uppleva lite skön atmosfär.

Min enda solnedgångsupplevelse som är bättre är när vi hade en hel takterrass och jacuzzi för oss själva på Ibiza på min födelsedag i december. Men en öl eller två med bra stämning och musik är en annan grej, och kostar inte mer än vad ölen och bensinen kostar.

Har du varit där? Vad tyckte du? Jag har från och med nu ett mission om att uppleva så många solnedgångar på Mallorca som möjligt i år. Det är lätt att bli lat och bara ta det för givet. Så jag ska sluta upp med det och börja leva lite. Inte bara jobba.

port de soller mallorca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *