Idag var jag hos Ann och Eva på Beaumount Properties, eller Mallorcamäklarna som de också heter, och hämtade två ex av Propiedades Magazine. Jag erkänner att jag var lite nervös över att något skulle se galet ut men jag är riktigt nöjd med resultatet. Det enda är att färgerna och fotografierna i marsnumret är mycket mörkare än i februarinumret. Dock såg jag att det inte bara är vår annons som drabbats utan flera andras så jag antar att det är tryckaren som gjort något annorlunda. Ska för säkerhets skull kolla igenom och se om jag råkat göra någon konstig inställning eller missat något.

Jag råkade även smyga in en jätteonödig avstavning. Fy skam. Men annars blev det snyggt och storlekarna blev bra överallt förutom i footern. Där kunde jag tagit ner storlekarna på texten en aning. Annars var det bra gissat eftersom jag inte kunnat skriva ut här hemma och kollat så att det blev bra. Vilket annars är det bästa tipset. Skärmen kan luras.

Beaumount Properties Mallorcamäklarna

Beaumount Properties Mallorcamäklarna

Beaumount Properties Mallorcamäklarna

Är ni sugna på semesterboende eller rentav intresserade av att kanske flytta hit så småningom rekommenderar jag verkligen Ann och Eva. Supertrevliga och väldigt kunniga. De har även otroligt fina objekt inne just nu. Och ett jättetrevligt kontor i Santa Ponsa där ni kan komma förbi, ta en kaffe och snacka lite. Vad väntar ni på, klart ni ska flytta till Mallis ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.