Något jag velat göra väldigt länge är att göra tavlor av egna fotografier. Det har aldrig blivit av. Jag vill göra STORA förstoringar och det kostar en slant. Jag vill helst göra i aluminium. Buy a Home har gjort stora prints av två fotografier som vi har på kontoret i Molinar. Det var jag som fick gå till printshopen och beställa. Blev kär i resultatet på det materialet. Ser snyggt och lyxigt ut. Inte lika uttjatat som canvas, som vi först tänkte, men det skulle ta för lång tid att torka, vi var ute i sista sekunden innan öppningen…

Huuur som helst. Försökte efterhärma det i Photoshop för att se hur det skulle se ut. Testade snabbt med en bild på mig och Andreas. Även om vi förmodligen skulle välja en annan bild blir jag så glad av den här bilden på vår vägg att jag nu har det som bakgrundsbild i telefonen. Tyckte jag fick till blänket ganska bra.

sovrum-4

And that reminds me. Måste köpa en glödlampa som passar till den där evigt döda lampan. Vi köpte nya lampor för att vi inte hittade glödlampor som passade. Nu har vi ändå inte bemödat oss göra klart jobbet. Jaja, poco a poco.

Jag återkommer, med lite fler print tests. Har en massa coola bilder sparade på datorn som ”Femme prints”. Bland annat Beyoncé och Gudrun Schyman. Tanken är att de ska hänga på kontoret. Men kanske blir en bild på Gudrun ovanför sängen istället. Sjukt coolt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.