Jag och Andreas hade två riktigt bra veckor i Helsingborg. Vackra solnedgångar varje kväll, häng med systrar och vänner, utflykter och skrivinspiration. Andreas hade riktigt bra träningspass också. Så bra att han gjorde en succédebut i Kalmar Ironman.

Nu planerar vi lite smått inför nästa år. Beroende på hur det går i Ironman Mallorca blir det antingen Lanzarote eller Taiwan till våren. Blir det Taiwan blir det min första resa utanför Europa! Sen hoppas vi att vi kan byta lägenhet igen med mina föräldrar i Helsingborg under sommaren för att Andreas ska få så bra träning som möjligt inför Kalmar. På hösten blir det förmodligen IM Mallorca ännu en gång.

Men detta är alltså nästa år. Näst på tur nu står Ironman Mallorca 26 september. Jag hoppas verkligen mitt spanska internet i telefonen räcker för att kunna sända live på Periscope. Är så taggad på den appen! Och taggad på tävlingen. Målet är topp 8. Men Simon tror topp 3. Och han var det ende som trodde topp 5 i Kalmar. Så tror Simon topp 3 finns det säkert en bra chans.

På lördag åker vi tillbaka till Mallis. Skönt att temperaturen gått ner till runt 30. Orkar inte 35+. Och SOM jag ska bada. Vi har redan planerat alla ställen vi ska också och bada på! Om bilen håller. Den verkar sjunga på sista refrängen nu. 

helsingborg-2015-1 helsingborg-2015-12 helsingborg-2015-14
Andreas trött efter löpintervaller.

helsingborg-2015-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.