Ibland kidnappar Andreas mig på helgerna. Fast det är tur. Annars skulle jag aldrig göra annat än sitta hemma. Läsa tidningar. Kolla Youtube. Och skriva. Trots alla vackra vyer kan jag ibland sakna soffan och att bara få vara, utan kamera och jobb. Men. Vi hade såklart en fantastisk dag. Även om jag inte fick vila ;)

Dagens kidnappning gick i alla fall ut på att åka till Alcudia och Pollensa för att få Andreas cykel lagad och sedan plåta hans sim- och cykelpass. Tyvärr dog batterierna precis när han stack iväg på cykeln. Fick ta telefonen istället. Det högg i hjärtat att behöva ta telefonen istället (iPhone 6) för min älskade 70D med telezoom. Min mamma tror att det är ungefär samma sak… Men det kan jag lova att det inte är! Däremot blev jag väldigt överraskad över hur bra film det blir! Trots att jag gick med kameran när jag filmade blev resultatet inte skakigt alls. Med ytterligare redigering kommer det bli fantastiskt!

Här är lite av vår dag. Väldigt nöjd med många av bilderna. Det är så roligt när man kan se sin egen utveckling. Sedan jag började använda Lightroom har det blivit galet mycket roligare att fota. Förut kunde jag ha lite ångest när jag visste att jag plåtat hundratals bilder. Med Lightroom går man igenom bilderna snabbt, väljer ut sina favoriter och redigerar snabbt. Supersmidigt. Förstår inte hur jag klarade mig innan.

andreas-linden-november-mallorca-37andreas-linden-november-mallorca-34
  andreas-linden-november-mallorca-39 andreas-linden-november-mallorca-40 andreas-linden-november-mallorca-43  andreas-linden-november-mallorca-50

andreas-linden-november-mallorca-51
andreas-linden-november-mallorca-52
andreas-linden-november-mallorca-53
andreas-linden-november-mallorca-21
andreas-linden-november-mallorca-69andreas-linden-november-mallorca-70andreas-linden-november-mallorca-76andreas-linden-november-mallorca-78andreas-linden-november-mallorca-88andreas-linden-november-mallorca-89andreas-linden-november-mallorca-92
andreas-linden-november-mallorca-94

andreas-linden-november-mallorca-95andreas-linden-november-mallorca-96andreas-linden-november-mallorca-97andreas-linden-november-mallorca-99

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.