Igår mötte jag upp Caroline på stan för en lunch på Café L’Antiquari, väldigt nära kontoret. De hade Baba Ganousch (?), veganskt. Blev väldigt glad eftersom jag först frågade om de hade något helt utan fisk, mjölk, ägg eller ost varpå tjejen svarade bocadillo med skinka. Jag kanske borde börjat med att säga utan kött… Men tänkte att det var underförstått. Tydligen inte ;) Caroline tog Pa amb oli med lax. Den är god, men nu äter jag ju inte fisk längre… Och så knäppte vi lite bilder. Var fokusen är på vissa av bilderna, vet ingen. Haha. Oh well. Vardagsbilder at it’s finest ;)

 

mat-antiquari-mallorca-1caroline-sveistrup-mallorca-1 caroline-sveistrup-mallorca-4 caroline-sveistrup-mallorca-5 caroline-sveistrup-mallorca-6  caroline-sveistrup-mallorca-9 caroline-sveistrup-mallorca-11 caroline-sveistrup-mallorca-12    caroline-sveistrup-mallorca-16 caroline-sveistrup-mallorca-17   caroline-sveistrup-mallorca-20 caroline-sveistrup-mallorca-21 caroline-sveistrup-mallorca-23
Caroline är just nu med i Bachelor på Sjuan. Hon bloggar på voyz.se.

Lunchen var förresten sjukt billig. Inte överdrivet mycket mat med helt okej om man bara vill ha något lätt. Vi betalde typ 13 euro för båda, inklusive vatten (ja, det kostar 2-3€ extra här…). Vill ni testa Café L’Antiquari när ni kommer till Palma hittar ni det på C/ Arabi 5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.