Skratten, blickarna, kyssen...
Jag fångar era ögonblick
Slider

Bröllopsfotografering

- av Ida Carlsson

Bröllopsfotograf på Mallorca

Bara Mallorca i sig är en kärlekshistoria. Jag förstår varför ni funderar på, eller kanske redan bestämt er för att gifta er här. Bergen, havet, ljuset. Det är onekligen en magisk plats att ge varandra sina löften på.

Jag kom hit 2011 och har sedan dess med glitter i ögonen fotograferat de flesta byar, vikar och vackra platser här. Men det mitt hjärta slår för är porträtt. Att fotografera människor har alltid varit det jag älskat allra mest. Fånga känslor. De stora gapskratten eller den subtila blinkningen. Människor som gör det de älskar, omgivna av sina nära och kära... Och det finns väl nästan inga tillfällen i livet som passar den beskrivningen mer än bröllop!

Det finns så många vackra ögonblick att fånga vid en liten intim vigsel eller den stora bröllopsfesten. Detaljerna, kyssen, tårtan, dansen. Det som blir era viktigaste minnen. Låt mig fånga de ögonblicken åt er.

Vad kan man förvänta sig med mig som bröllopsfotograf?

Det allra viktigaste för mig när jag fotar bröllop är att fånga er dag så som den är, och att era porträttbilder ska kännas som NI. Jag fokuserar på att fånga glädjen och kärleken mellan er och älskar när det glimmar till i ögonen.

Att fånga Mallorcas färger och natur är något jag också strävar efter i mina bilder. Oftast får bilderna en naturlig redigering med den där paradiskänslan ni säkert är här för, men ibland slänger jag in några svartvita bilder och kanske en dovare stil när det passar vädret och platsen.

Nedanför hittar ni mina paket och när ni bestämt er, skicka iväg ett mail till mig via kontaktformuläret nedan och berätta om er och ert bröllop.

Jag finns redan på plats på världens vackraste ö och skulle älska att få fota ert bröllop på Mallorca!

brollopsvideograf

Bröllopsfotograf på Mallorca

______________________________________

Vigsel & Porträtt

Ca 2 timmar
Ca 100 redigerade och högupplösta bilder

Pris: 690€

Perfekt för er med en liten vigsel som vill ha ceremonin förevigad, oavsett om det bara är ni eller om ni har med vittnen, barn och familj. Jag möter upp en stund innan vigseln och är med och fotar de viktigaste stunderna. Efter vigseln tar vi porträttbilder på eller i närheten av vigselplatsen.

Bilderna levereras inom 5 veckor, som högupplösta filer, beredda för tryck eller webbpublicering.

______________________________________

Halvdag

Ca 6 timmar
Ca 300 redigerade och högupplösta bilder som levereras i ett online galleri
3 prints på lyxigt papper som skickas hem till er
Leverans inom 12 veckor

Pris: 1300€

Ni har planerat den här dagen länge och ni vill ha detaljerna, människorna och själen av dagen fångad på bild! Jag är med och fotar under förberedelserna, kanske en first-look, vigseln, porträtt och när ni anländer till middagen. Eller kanske inga förberedelser så stannar jag längre under middag och festligheter. Vi kommer överens om upplägget innan.

______________________________________

Heldag - Från förberedelserna till festen

12 timmar
Ca 1000 bilder
Andrefotograf
Kort highlightsfilm ca 2-3 min
Videomöten - Vi träffas för att planera och gå igenom er dag

Pris: 2500€

Självklart får ingenting missas under er speciella dag! Detaljerna, gästerna och alla de speciella stunderna. Jag är med under förberedelserna och under hela dagen och kvällen. För er som vill ha hela er magiska dag förevigad på bild, OCH film!

Bilderna levereras inom 10 veckor, som högupplösta filer, beredda för tryck eller webbpublicering.

______________________________________

toscana-brollop

Boka mig som er bröllopsfotograf på Mallorca!