Bröllopsvideograf på Mallorca

- Ida Carr

Er bröllopsdag genom min lins. På Mallorca, Sverige eller var som helst i världen.

En bild säger mer än tusen ord, men en film berättar hela historien. Från förberedelserna och er first look – tills alla gäster klättrat upp på borden... Eller så planerar ni en lugnare tillställning med bara era närmaste. Oavsett är det er bröllopsdag, som ni planerat i månader, kanske till och med år.
Och nu sitter ni där och frågar varandra - är det värt det? Ska vi boka en bröllopsvideograf?
Nu är ju jag partisk, det ska erkännas... Men mitt förslag är att börja med att fråga era vänner som gift sig, eller kanske fråga i bröllopsplanerargrupper på Facebook. En av de saker som nämns allra oftast när brudpar utvärderar sin planering och sin bröllopsdag, är: "Jag önskar bara vi prioriterat en videograf istället för xxx!"
För det är ju så, bilder är fantastiska att rama in eller göra album av. Men de återger inte musiken ni lagt ner så mycket tid på att planera. De fångar inte vigseln i sin helhet. Och de fångar inte de där små hälsningarna ni kanske vill ge varandra precis innan det är dags att mötas upp, innan ni går fram hand i hand och avger era löften inför familj och vänner. En film är ett perfekt komplement till era vackra bilder. Och en investering ni kan njuta av, tillbakalutade i en soffa med ett glas vin, i år framöver.
När ni bestämt er för att boka mig som er bröllopsvideograf börjar jag planera er unika bröllopsfilm och kommer ha fjärilar i magen tills det är dags att träffa er igen, på er bröllopsdag.

Bröllopsfilm med naturlig och filmisk stil

Jag bor på Mallorca sedan 2011 och jobbar både här och i Sverige. Den här ön är en kärlekshistoria i sig själv och jag förstår varför ni kanske funderar på att gifta er här. Magiskt ljus, svindlande berg och dalar, glittrande hav. Det är onekligen en magisk plats att ge varandra sina löften på.

I Sverige brukar jag utgå från Helsingborg och Borås eftersom jag har vänner och familj där. Men jag filmar bröllop över hela Sverige.

 

Vad kan man förvänta sig med mig som bröllopsvideograf?

Jag började fotografera professionellt 2014 och började sedan filma 2015. Det allra viktigaste för mig när jag filmar bröllop är att fånga er dag så som den är, och att filmen ska kännas som NI. Jag fokuserar på att fånga glädjen och kärleken mellan er och älskar när det glimmar till i ögonen. Jag försöker få med mycket autentiskt ljud och älskar när brudparet vill skicka en liten hälsning till varandra innan vigseln, som jag kan använda mig av i filmen. Det är då det blir magi.

Jag lägger mycket vikt vid er, er kärlek, relationer med vänner och familj och omgivningarna, och mindre fokus på stilleben med ringar och manschettknappar. Jag kommer också föreslå att vi tar en filmsession, kanske i samband med er porträttfotografering för att få de där vackra, drömska klippen när ni har en stund för er själva.

Mina filmer är i kronologisk ordning, från början till slut. Jag berättar helt enkelt hur er dag var, från dess att jag möter upp er tills festen dragit igång, eller vad vi nu kommer överens om.

Nedanför hittar ni mina paket och när ni bestämt er, skicka iväg ett mail till mig via kontaktformuläret nedan och berätta om er och ert bröllop.

Jag skulle älska att få filma ert bröllop på Mallorca eller Sverige, och skapa er unika bröllopsfilm.

brollopsvideograf

Hej, det är jag som är Ida!

 • Kamera: Sony A74
 • Favoritobjektiv: Sony/Zeiss 55mm 1.8
 • Favoritplats att filma/fota: Vid havet/vatten
 • Äter helst till frukost: Grön smoothie och gröt
 • Läser helst: Dystopier och fantasy
 • Drömresa: tågluff i Italien eller båtluff i Grekland
 • Otippat: Gått en bartenderutbildning i Magaluf...

 

 

Bröllopsvideograf

Bröllopsfilm i 4k, Halvdag, max 6 sammanhängande timmar

Med vårt halvdagspaket levererar vi en film på max 10 minuter, med de finaste stunderna från förberedelserna, kanske en first look, vigseln, gratulationer och mingel. Kanske vill ni hellre ha med mer mingel och middag än förberedelser, det är upp till er hur vi lägger upp timmarna.

 • Highlightsfilm i 4k ca 10 min
 • Trailerfilm på cirka 1-2 min som levereras inom en vecka
 • Hela vigseln, från 2 vinklar

Pris: 2200€

______________________________________

Heldag

Självklart får ingenting missas under er speciella dag! Detaljerna, gästerna och alla de speciella stunderna. Jag är med under förberedelserna och under hela dagen och kvällen. För er som vill ha hela er magiska dag förevigad på film.

Förutom en highlightsfilm på ca 10 minuter, får ni även alla tal och vigseln i sin helhet i en långfilm. Även en tjuvkiksfilm på ca 1- 2 minuter ingår, som ni får senast 2-3 dagar efter, som ni kan lägga upp på Facebook eller Instagram, eller bara njuta av själva såklart.

 • Film i 4k, ca 10 min med de finaste stunderna
 • Långfilm med hela vigseln och alla tal
 • Vigseln filmas från två vinklar
 • Trailer-film ca 2 min, leverans inom en vecka

Pris: 3800€

 

 

Levereras inom 12 veckor. Filmen levereras som fil.

______________________________________

wedding videographer tuscany

Boka mig som er bröllopsvideograf:

Bröllopsvideograf Ida Carlsson