Fyra dagar i Helsingborg och Smygehuk kändes som två veckor, och när vi kom hem igen var vi slut i en vecka... Idag är det en vecka sedan vi kom tillbaka och jag har fortfarande inte återhämtat mig, haha. Jodå, just nu har jag bara lite problem med nacken igen men det börjar gå över.

Hur som helst... Vi hade det såå bra i Sverige. Vi hängde på pappas segelbåt i Norra Hamnen och nu är Andreas helt inne på att köpa en själv... Haha. Vi hann träffa både familj och massa gamla vänner vilket kändes jätteroligt.

Och det vi egentligen kom hem för, bröllopet i Smygehuk, gick såå bra och det var såå fantastiskt roligt, och hela dagen efteråt gick jag runt med ett lyckorus och kände bara JA, JA, det är detta jag vill göra! Utomhusvigsel vid ett havrefält, fest i en vacker gammal lokal, fest med DJ och saxofonist... det var såå magiskt och jag är så glad att vi fick filma det bröllopet. Men mer om det när jag är klar med filmen.

Men såhär såg det ut de dagarna vi var lediga i Helsingborg innan vi körde längre söderut för bröllopet:

Första kvällen hängde vi med mina föräldrar och det var så jäkla nice att jag frågade om jag inte kunde få bjuda dit några kompisar kvällen efter. Det fick jag och till min förvåning kunde alla jag hann fråga! Det är fanimej sällsynt då alla brukar vara spridda vind för våg, haha. Men nu blev det en liten reunion med både nya och gamla Helsingborgsvänner. Och mina systrar Anna och Johanna <3 Båda gångerna med veganpizza från Il Brutale. Så jääädra nice!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.