Folk frågar ofta vad det svåraste är med att gå över till ett liv utan djurprodukter. I matväg saknar jag inte en enda sak. Förutom kanske bekvämligheten med att kunna gå in var som helst och hitta något att äta. Annars inte. Jag tycker inte ens att det är jobbigt när kollegor köpt tårta full med grädde utav komjölk. För när jag vet vad som är i blir jag inte ens lite sugen.

Så maten är inte jobbig på något sätt. Det svåraste är att hitta skor som är 100% veganska. Går man till de billigaste kedjorna hittar man alltid skinnimitationer. Men oftast av dålig kvalitet och med lim av okänt ursprung. Oftast innehåller limmet animaliska ingredienser.

Skorna är alltså det absolut svåraste. Men till min stora lycka hittade jag två sajter med assnygga skor. Så jag beställde hem. Ett par stövlar och en ryggsäck från Wills London och ett par skor från Good Guys Don't Wear Leather. Man måste bara älska namnet, hehe. Häromveckan hjälpte Andreas mig att plåta skorna och väskan. Ska fota stövlarna också en dag.

Det är inte billiga prylar, men av hög kvalitet som jag hoppas håller länge. Är redan sugen på att beställa mer, men få lugna mig lite...

 

1479-vegan-shoes-bag-nov-2016-1 1506-vegan-shoes-bag-nov-2016-3 1514-vegan-shoes-bag-nov-2016-6 1517-vegan-shoes-bag-nov-2016-8 1524-vegan-shoes-bag-nov-2016-10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *