Hola a todos! Denna vackra ö. Vilka fantastiska kvällar jag haft det senaste med Andreas. Vi har åkt iväg på utflykter. Ätit god mat på grymma restauranger. Och bara…kunnat slappna av.

Det bästa med Andreas är att vi kan prata, prata, prata. Och så har det varit de senaste fem åren. I slutet av augusti 2010 träffades vi och sedan dess har vi nog aldrig slutat prata? Haha. Ibland planerar vi in att vi ska se en film på kvällen. Men det blir oftast aldrig av för vi fastnar i en diskussion. Eller smider planer. Och plötsligt är klockan över 23 vilket är way past Andreas bedtime.

En av sakerna vi pratar mest om nu är vår framtida gemensamma hobby. Jag har sagt länge att jag skulle vilja hitta någonting vi båda vill göra men som båda är nybörjare på. Som ett par som brukar åka på våra triathlonläger. De hittade triathlon och nu är det deras gemensamma grej. En sån grej vill jag också hitta! Men triathlon går ju bort eftersom det är Andreas yrke… Och det är verkligen inte min grej. Men nu har vi i alla fall hittat det. Och det är segling!

Det dröjer dock några år tills vi kan börja med det. Dels behöver vi väl en båt. Men mest behöver vi tid. Så planen är att börja om en 15-20 år. Hahaha. Men vi har redan funderat ut vilken båt vi vill lära oss segla med, var vi ska segla och så vidare… Tänk om vi bor i Palma och har båten liggandes i hamnen. Så går vi ner till båtplatsen och beger oss ut på äventyr när andan faller på. Så härligt.

mallorca-west-coast-2 mallorca-west-coast-3

mallorca-west-coast-4 mallorca-west-coast-5

mallorca-west-coast-10mallorca-west-coast-6mallorca-west-coast-9mallorca-west-coast-11mallorca-west-coast-12mallorca-west-coast-13mallorca-west-coast-14mallorca-west-coast-20mallorca-west-coast-21mallorca-west-coast-22mallorca-west-coast-26mallorca-west-coast-27mallorca-west-coast-30mallorca-west-coast-31mallorca-west-coast-32mallorca-west-coast-36mallorca-west-coast-38mallorca-west-coast-39mallorca-west-coast-40mallorca-west-coast-41

Vi hittade en restaurang i Estellence med magiskt läge. Och magiska pizzor. Familjeägd restaurang. Pappan stod i köket, mamman serverade och helt plötsligt kom dottern in genom dörren på cykel, drämde igen en dörr och sprang skrikande upp på ovanvåningen. Haha. Underbart. Efterrätten var vit chokladmousse och vi satt kvar länge och såg hur himlen blev mörkare.

Igår tog vi bilen till Illetas och hittade en ”ny” strand. Fint. Idag blev en hemmadag. Vi ska gå igenom lägenheten och rensa ut saker. Tjoff sa det så hade vi bott här i 2 år. Och som bekant hinner man ofta samla på sig en hel del skit på kort tid…

Ska hjälpa Andreas nu som sliter inne på kontoret. Ciao!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.