Den här veckan verkar redan vara slut. Som vanligt snurrar hjärnan i ultrarapid och jag hinner inte med. Ständigt i tankar om vad som varit och vad som kommer. Därför blir jag lika chockad varje gång det blir måndag, den förste eller ny årstid.

Jag vet ju med mig detta. Därför har jag lovat mig själv att börja meditera. Kanske börja med yoga. Bli lite mer andlig helt enkelt. Behöver bli lite mer flummig. Laddade ner en mindfulnessapp på min nya telefon. Men det funkar inte. Man måste tydligen använda den också…

Mindfulness. Detta flummiga begrepp. Har aldrig riktigt satt mig in i vad det är. Men det handlar väl helt enkelt om att leva i nuet, denna klyscha. Och jag gör långt ifrån det. Så, därför har jag bestämt mig för att börja meditera. Några minuter varje dag. Bara släppa allt och tänka på ingenting. Dessutom måste jag träna mer. Mår alltid bättre då.

Aaaanyway. Skulle uppdatera om vad jag gör. Och denna veckan var jag tillbaka på mäklarbyrån igen. Fick ett ”Finally!!” och flera kramar. De är så fina. Förutom det har jag också jobbat med bröllopsinbjudningar åt en ny kund. Och idag har jag och Andreas varit iväg hela dagen. Han skulle cykelträna och jag fota. Vi skulle fånga soluppgången över fyren i Cap de Formentor men missade den med en kvart. Vi kaaanske försov oss en aning… Hey, det är söndag.

andreas-linden-cykling-formentor-jan-9 andreas-linden-cykling-formentor-jan-11 andreas-linden-cykling-formentor-jan-13andreas-linden-cykling-formentor-jan-22 andreas-linden-cykling-formentor-jan-31 andreas-linden-cykling-formentor-jan-35
Kamera: Canon EOS 70D, 18-55mm, 70-300mm och 50mm objektiv från Canon. Använder numer nästan bara Lightroom för redigering. Funkar utmärkt nästan till allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.