Vi klev ur bilen. Eller, jag klev inte så mycket, jag rullade mest ut över kanten på sätet och landade i en hög på asfalten. I alla fall kändes det så. Klockslaget var alldeles för tidigt för mig. Men vi var där i alldeles rätt tid. Vi såg hur himlen började färgas rosa.

– Här, här!

Vi trodde vi hittat den perfekta platsen. Finare än så här blir det ju inte. Men Andreas fortsatte att gå. Och jo, det kunde bli vackrare.

Många av bilderna jag tar, redigerar jag bara med några snabbkommandon i Lightroom. Men de här var speciella och jag har lagt ner mer tid. Jag är inte klar med alla men vill visa några. För mycket brus för min smak. Hade stativ så hade nog kunnat sänka ISOt när jag fotade utan Andreas. Men för att fånga rörelse skarpt var jag tvungen att höja. Färgerna blev i alla fall helt fantastiska. Och nu behöver jag en vilodag. Men om en stund ska jag iväg till mäklarkontoret. Eventuellt jobba hemifrån. Hade varit skönt. Ska berätta mer om helgen, och visa fler foton.

alcanada-andreas-linden-mallorca-1 alcanada-andreas-linden-mallorca-2 alcanada-andreas-linden-mallorca-3 alcanada-andreas-linden-mallorca-4 alcanada-andreas-linden-mallorca-5

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.