Hela våren försvann i en kylig solnedgång. Ja, våren var ovanligt kall, men vintern ovanligt varm så det jämnar väl ut sig. Jag antar att det betyder att jag inte hade tråkigt, att det gick så fort. Mest jobbade jag. På mäklarbyrån Buy a Home Mallorca, och med andra projekt, som vår nya Youtubekanal och med ett bokmanus jag jobbat med i fyra år.

Jag är fast besluten av avsluta bokprojektet i år. Därför håller jag på att försöka få tag i en textredigeringscoach. Det är svårt nu i sommartider verkar det som. Jaja. Jag har gett mig själv till årsskiftet.

Youtube är också väldigt kul. Video är fantastiskt roligt att jobba med. Jag ska bli bättre. Och kanske integrera det mer i mitt andra jobb.

Jag är också fast besluten om att jag ska bygga en stabil grund åt mig själv. Så att jag en dag kan jobba med precis det jag vill. Jag är på god väg. Alla mina uppdrag är roliga. Men man vet aldrig. Det måste finnas backup.

Och jag har lärt mig en sak om mig själv och det är att jag trivs bra i min ensamhet. Jag trivs bra med att jobba själv. Det tar för mycket energi med andra människor runt mig hela tiden. Även om det har sina fördelar också. Men jag måste kunna välja. Därför skulle det inte passa mig att vara anställd någonstans där jag tvingas sitta i ett öppet landskap dagarna i ända. Jag måste kunna vara för mig själv. Sådana personlighetsdrag anses ju inte vara särskilt bra idag när Utåtriktad, Social och Extrovert värderas högst på ett CV. Men ibland får man erkänna att man inte är sån alla dagar. Ibland är jag. Men oftast behöver jag sitta för mig själv. Fokusera och samla energi. Det är väl därför jag jobbar med det jag gör också. Det är ju inte för att jag varit social jag lärt mig allt jag kan. Det är för att jag suttit hemma vid datorn, istället för som mamma ville, varit ute och gjort roliga saker med vänner. Jag förstår hennes oro. Men jag har alltid hellre suttit inne och läst eller suttit vid datorn till mamma låst mig ute…

Här är vår senaste vlog by the way.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.