Wow!

Det är det som går genom huvudet när jag tänker på min bröllopssäsong så här långt. Wow, vad roligt det har varit, wow, vilka människor jag träffat, och wooow, vad roligt det är att skapa de här vackra bilderna tillsammans med brudparen! Jag älskar det!

Jag ser så mycket fram emot augusti och september. Då är jag tillbaka på Mallorca och redo för sensommarbröllop. Och tydligen är september den mest populära månaden att gifta sig på Mallorca, så det ska bli superkul!

Innan dess ska jag filma ett bröllop i Smygehuk i Skåne. Och efter det kommer jag vara tillgänglig för bokningar som videograf på Mallorca för 2020. Ser så mycket fram emot det också.

Min hemsida har inte funkat som vanligt på grund av problem hos Binero som sajten ligger på. Men här är i alla fall några behind-the-scenes-bilder från ett av de senaste bröllopen som jag fotograferade med Andreas.

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *