Solen skiner och det är cirka 27 grader ute. Men jag och Andreas sitter inne. Jag kan riktigt höra mammas röst: ”Sitter ni INNE??!!” Haha. Men vi jobbar. Och igår var vi faktiskt ute på en 67 kilometers cykeltur. Jag har ont lite överallt idag. Men det var det värt.

I förmiddags tvingade jag ut Andreas på en liten fotorunda. Denna gången var det dock jag som skulle stå framför kameran. Kände att jag behövde lite bättre bilder på mig själv att använda i seriösa sammanhang. Dicho y hecho (sagt och gjort).

Andreas tog bilderna efter att jag ställt in kameran och givit order. Sen bildbehandlade jag dem, men har faktiskt inte gjort särskilt mycket. Dragit ner färgerna en aning, ökat kontrasterna något. Och redigerat bort några finnar. Ärr och annat låter jag vara kvar.

Helt underbar bokeh med 50mm 1.8 objektiv från Canon. Rekommenderar starkt om du inte kan lägga flera tusen på typ Sigma Art. Vilket jag kommer göra när pengarna finns. Om nåt år…

ida-carlsson-2015-9ida-carlsson-2015-14Ida CarlssonIda Carlsson Mallorcaida-carlsson-2015-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.