För det stora bröllopet på Mallorca

Igår, söndag, var det Öppet hus på Son Amar här på Mallorca. Jag nämnde det snabbt för mina föräldrar när vi pratade dagen innan och de kommenterade med "Oh, DÄR har vi varit på många grisfester!" Usch alltså. Tur att tiderna förändras... Haha.

Son Amar är i alla fall en av de äldsta fastigheterna på Mallorca och är nu för tiden mest känd för sina live shower i teatern med plats för 4000 personer. Igår hade de öppet i alla lokaler så att allmänheten kunde gå in och titta. Verkligen imponerande!

De hade dukat upp för en bröllopsmiddag i "The Rose Garden" och ställt upp för att visa hur en vigsel kan se ut. Eftersom jag aldrig varit där var det kul att se hur det såg ut och bra att ha ännu ett förslag på vigselplatser när jag får förfrågningar om tips från par som ska gifta sig.

Son Amar är stort! Så min första känsla var att det är perfekt för större bröllop som behöver gott om plats. Men det finns också ett väldigt gulligt rum inomhus för mindre ceremonier, och jag är säker på att man kan få till en mysig känsla även för mindre sällskap.

Jag är även sugen på att testa på restaurangen som hade flera veganska alternativ och tyvärr missade vi den veganska paellan igår som serverades med sangria för totalt 2.50€. Men cavan för 1€ glaset slank ner... två gånger ;D

Hur som helst, vi hade en jättehärlig dag och jag ser fram emot dagen jag får fota ett riktigt bröllop på Son Amar.

Weddings in Mallorca, Son Amar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *