Vi tog en lugn midsommarhelg i vår lilla by Sineu. För att spexa till det tog vi varsin drink på kyrktorget, medan kyrkklockorna ringde in till gudstjänst. Vi såg på när de gamla damerna hjälpte varandra över den alldeles för höga tröskeln in till kyrkan, och sörplade på våra Gin & Tonics. Andreas glömde blanda runt i sin och sög i sig ginen inom två minuter varpå det snurrade till rätt så rejält i huvudet på honom. Han tittade oroligt på mig och frågade om jag också kände mig snurrig. Sen skrattade jag åt honom resten av kvällen.

Efter drinken tog vi en pizza på vårt favoritställe i Sineu. Kan ni fatta att detta hak i denna lilla lantliga by har både veganpizza med veganost, veganburgare OCH vegansk efterrätt i form av en inbakad friterad pizza fylld med hasselnötscreme?! Helt otroligt och faktiskt en av anledningarna till att vi vågade flytta ut från Palma för 2 år sedan.

Vi råkade beställa in för mycket förrätt, både tre sorters patatas fritas och yucca chips med dipp, så pizzan fick följa med på utflykt dagen efter. Ganska perfekt.

Inga midsommarstänger så långt ögat kunde nå, men jag kände inte hur det ryckte i (tofu-)sill och snapsnerven så vi klarade oss ganska bra.

Jag älskar värmen just nu. Nätterna är så sköna och inga jackor behövs. Vattnet är dock fortfarande ganska svalt och inte ens Andreas badade i helgen. Vi tar nästa istället!

Torget i Sineu
Torget i Sineu
Torget i Sineu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.