Intim vigsel i Alcanada - Lisa och Mathias

Igår fotograferade jag mitt första majbröllop för i år. Jag har ytterligare fyra stycken på olika platser. Men igår var det Lisa och Mathias som fick varandra efter åtta år, och en liten Erik, tillsammans. Regnet hängde i luften men Alcanada var lika vackert för det, när Mathias väntade på sin Lisa på vigselplatsen. Det var så fint när brudgummen inte kunna hålla tillbaka tårarna när bruden kom närmre och som vanligt gömmer jag min darrande underläpp bakom kameran, hahaha. Kärlek alltså, jag orkar inte!

Jag och Andreas var på plats redan 40 minuter innan och tur var det för prästen ville köra igång direkt för att undvika hällregn. Som tur var började det bara dugga lite lätt i slutet av fotograferingen och vi jobbade på fort. Oavsett regn, jag älskar bilderna! De softa färgerna och dramatiska himlen. Och kärleken mellan Lisa och Mathias gick inte att ta miste på.

Här är några preview-bilder från gårdagen. Upptäckte nyss några sneda horisonter, men jag gjorde mest en snabbredigering för att kunna visa brudparet direkt. Ska jobba vidare på bilderna nästa vecka och leverera alla så snabbt som möjligt.

Det var i alla fall hur kul som helst och jag ser fram emot nästa bröllop som jag ska fota i Cala Mesquida!

Tack Lisa och Mathias som valde mig som er bröllopsfotograf!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *