Vi drar till lannet! I några dagar ska vi glo på natur, kanske spela gitarr vid öppen brasa, grilla, gå i skogen och bara… vara. Funderar gå all in hippie style och ta med yogamattan. We’ll see. Eventuellt att det är att planera för mycket. Hela helgen ska gå ut på att inte ha några planer. Sjuk tanke…

Här är jag och mitt nya hår! Både saknar det röda och tycker det är skönt med något annat. Med det röda hade jag en ny nyans varje dag. Störigt. Och utväxten blir hemskt ful. Så nu är planen att gå blond. Men tar det steg för steg.

Ida Selfies 2015

Igår kollade jag, Andreas och Maria på Bachelor hemma hos henne. Självklart hejade vi på Caroline! Som tyvärr inte fick en ros den här gången. Men vi hejade på henne och tyckte i alla fall att hon gjorde bra ifrån sig. Jag är glad att hon är kvar på Mallorca så jag har fler än Andreas som vill ställa upp på bild ;)

Imorgon drar vi som sagt. Vi tar bilen till sydkusten och är tillbaka på måndag. Det ska bli fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.