Höst på Mallorca, som nu har övergått i vinter, antar jag, är en himla blandning av råa, blåsiga dagar med regn som varar en vecka, till strålande dagar med 20 grader. Idag var en sådan dag jag hade klätt mig för varmt. Men när solen väl försvann var det skönt att ha en varmare kappa. Den enda jag hittade utan ull i. Tyvärr köpt på Mango, men jag hittade inget vettigt second hand.

Hur som helst. Vintern är här nu. Och jag fyller år om en vecka. Jag fattar ingenting. Jag fyller ju år just när året går mot sitt slut. Hur kan det vara slut redan?

På söndag är det förresten 8 år sedan vi flyttade till Mallorca. That's craaay. Åtta år. Sjukt tuffa. Men vi har hittat rätt nu. Och nästa år ska vi njuta mer av ön och av livet.

På bilderna var vi i alla fall uppe på San Salvador. Första gången för mig, men Andreas har varit uppe många gånger med cykeln. Oändligt vackert men isande kallt. Det var två små isbitar som hoppade in i bilen och begav sig hemåt Sineu i skymningen.

Hoppas ni njuter av hösten/vintern! Det ska jag försöka göra.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.