Jag tycker man ska fira födelsedagar. Vi kan inte ta för givet att vi får en till. Jag skiter i att folk tycker att jag är fjantig. Man ska fira när man kan tycker jag. Så det gjorde vi. Andreas och jag hyrde ett underbart litet hus på landet, i ett naturreservat som heter Cala Mondrago. Sjukt mysigt och helt fantastiskt.

De tre översta bilderna är från Airbnb och alltså inte mina.

Resten är mina birthday pics. När jag tvingat mig själv lägga ner kameran satte vi oss på några stenar och tittade på solnedgången i Cala Santanyi. Så vackert att man vill gråta.

Under dagarna gjorde vi så lite som möjligt. Oh well, Andreas stack iväg på cykeln då och då. Men jag tog det lugnt. Vi tände brasa, spelade lite gitarr, lagade god mat och upptäckte att det går alldeles utmärkt att göra en gammal klassiker som Korv Stroganoff på tofu. Enligt mig smakar det precis likadant. Men alla litar inte på mina smaklökar… hehe. I byn Santanyi hittade vi en liten eko/veganshop där vi köpte vegansk ost och annat kul. Vi besökte även marknaden i Santanyi på lördagen och tog promenader till olika stränder. Perfekt födelsedagshelg.

Beach house Cala Mondrago
Beach house Cala MondragoBeach house Cala Mondrago

cala-mondrago-mallorca-2015-1 cala-mondrago-mallorca-2015-2 cala-mondrago-mallorca-2015-4 cala-mondrago-mallorca-2015-7 cala-mondrago-mallorca-2015-9Ida Carlsson Mallorca Cala Mondrago cala-mondrago-mallorca-2015-27 Ida Carlsson Carr Fotografi Andreas Lindén Cala Mondrago Mallorca Andreas Lindén Cala Mondrago Mallorca Ida Carlsson Carr Fotografi Ida Carlsson Mallorca Cala Mondrago

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.