Vår bil är äntligen lagad och vi kunde dra ut på äventyr igen. I går blev det Port de Sóller. Vi jagade den blå himlen och hamnade där. Fast molnen drog in så småningon. Idag åkte vi till Alcudia för att Andreas ville testa simningen och cyklingen inför Ironman.

När vi satt i hamnen i Port de Sóller och drack apelsinjuice sa Andreas:

– Tänk att du varit här och druckit öl innan jag ens var född!

Bakgrundsstoryn lyder att mina föräldrars bröllopsresa gick till Port de Sóller och jag, 1 år (?) var med. Då, som nu, satt pappa på en bar och mamma låg på stranden och solade. Pappa tyckte jag verkade törstig och ”det fanns inget vatten” varpå jag fick ”läppja lite” på hans öl. Varpå servitören skällde ut honom efter noter. Hahaha. Med rätta ;) Sorry pappa, men det historian är för rolig för att inte berättas.

Översta bilderna är ifrån idag :) Bilderna på apelsinjuicen och de när vi står på berget till Soller och ser ut över Palma är gårdagens. Nu ska vi ta en promenad innan solen går ner och sen äta nånting. Båda är för slöa för att laga. Blir nog käk ute. Adios!

soller-alcudia-sep-14
soller-alcudia-sep-17 soller-alcudia-sep-18soller-alcudia-sep-22 soller-alcudia-sep-32
soller-alcudia-sep-40soller-alcudia-sep-1
soller-alcudia-sep-2
soller-alcudia-sep-4
Det brukar bli ett par sådana här bilder innan han skärper sig…

soller-alcudia-sep-5 soller-alcudia-sep-7 soller-alcudia-sep-9 soller-alcudia-sep-10 soller-alcudia-sep-11 ida-soller-1 soller-alcudia-sep-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.