Efter en vecka i Borås åkte vi till Helsingborg för en home swap med mina föräldrar. De swappar inte till Borås alltså utan till Palma. Vi körde dem till flygplatsen och sen tog vi resten av dagen i Köpenhamn efter att ha bevittnat ett obehagligt bråk mitt på motorvägen, en man försökte få en annan bil att stanna/köra av vägen, och var en total livsfara för alla i närheten. I alla fall, efter det hade vi en mysig dag, med bara lite lite regndroppar. Sen åkte vi hem till vår tillfälliga nya i Helsingborg och tittade på en magisk solnedgång.

Början på en knapp veckas ledighet. Nu har jag börjat jobba igen. Ska ta väldigt mycket mer ledigt i oktober. Är tanken.

På lördag är det dags för Kalmar Ironman. Andreas säger att han är i bra form så vi håller tummarna och skriker högt för en bra placering och väl utfört lopp!


kph-hbg-1
kph-hbg-2 kph-hbg-3 kph-hbg-4 kph-hbg-5 kph-hbg-6 kph-hbg-7 kph-hbg-8 kph-hbg-9 kph-hbg-10 kph-hbg-11 kph-hbg-12 kph-hbg-13 kph-hbg-14 kph-hbg-15 kph-hbg-16 kph-hbg-17 kph-hbg-18 kph-hbg-19 kph-hbg-20  kph-hbg-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.