Tre sommarbröllop - Mallorca och Ulvön

För exakt fyra år sedan damp tre bröllopsinbjudningar ner i brevlådan, nästan samtidigt. Den ena inbjudningen var lite väntad eftersom det var jag som designat den, hehe.

Två av bröllopen skulle hållas på Mallorca och ett i Sverige. Lite rolig fakta nu, som vi inte visste då, var att alla tre bröllopsparen skulle få barn ganska snart där efter och ungefär samtidigt. Även barn nummer två kom ungefär samtidigt också. Roligt hur det kan bli!

Hur som helst. Alla bröllopen skulle hållas under sommaren och jag hade självklart med kameran på alla. På mina vänner Olivia och Gustavs bröllop var det jag som höll i kameran, officiellt. Men jag var även där som gäst, och de fick en heldags bröllopsfotografering i bröllopspresent av mig (och min sambo Andreas som hjälpte till).

Bröllop nummer 1 hölls på Ulvön i Sverige. Andreas gode vän Fredrik gifte sig med sin Lisa. En vacker ceremoni som just avklarats när himlen öppnade sig.

Det var mycket känslor redan när bruden steg i land...
Magiskt vackert när Fredrik fick sin Lisa.
Kärleken gick det inte att ta miste på.
Magisk klänning!

Olivia & Gustav - bröllop på en golfklubb

Bröllop nummer två var mina goda vänner Olivia och Gustav som gifte sig på Vall d'or Golf utanför Cala d'or här på Mallorca. Det var mitt första heldagsbröllop som jag gav i bröllopspresent till brudparet. En svettig dag i augusti och med en ny kamera i händerna var jag inte särskilt stadig på hand men jag lyckades fånga många vackra ögonblick åt mina vänner och jag dansade bort natten tillsammans med dem och med Andreas.

Snart dags att bege sig till golfklubben där vigseln och festen skulle hållas.
Porträttfotografering klämdes in innan vigsel så därför fotograferade vi till exempel inte ringarna. Men paret hade den där pirriga känslan vilket gav bilderna den där extra nerven ;)
Det var knappt så jag fick med den där kyssen, but I got it i sista stund... haha.
Bästa vännen Charlotte och storasyster Filippa var brudtärnor.
Vigseln hölls i skugga vilket var tur för augustisolen var riktigt skarp och het.
En av brudgummens bestmans sjöng och spelade under vigseln.
Solen flyttade sig snabbt och jag kan tänka mig att det var svettigt i kostym.
Detaljer från dukningen.
Borden döptes efter adresser som brudparet bott på. Gullig idé :)
Glada och pirriga!
"Jag ska bara kolla ljuset" är perfekt att använda så att brudparet slappnar av, men det är då du knäpper av och får den där äkta känslan.

Drömbröllop mellan Deia och Valldemossa på Son Marroig

Sista bröllopet den sommaren var min kollega Anne Sophie och hennes Baris, på Son Marroig mellan Port de Soller och Deia.

Eftersom bröllopet hölls på Son Marroig i bergen mellan Deia och Valldemossa bodde de flesta gäster i Port de Sóller. Där blev vi hämtade med buss som körde oss ut till Son Marroig och vi blev också hämtade på natten. Det skulle ha tagit för lång tid att ta sig hem till Palma...
Jag gick med mina kollegor och bar en klänning från Ida Sjöstedt. Älskar den!
Jag satt dåligt till men fick en bild på ringväxlingen. Och havet i bakgrunden. Helt otroligt magiskt fint!
Förmodligen en av de finaste vigselplatserna på Mallorca.

2 Comments

 • Hej Ida,
  Nu har jag bläddrat igenom hela din blogg känns det som.
  Vi går i bröllopsplaner och funderar på Mallorca.. Vi vill ha en vacker vigsel med en riktig fest efter.
  Har du några förslag på plats? eller är det bättre att hyra en Finca?
  Åh du kanske inte ens kan svara på dessa frågor. Men jag provar.
  Helt fantastiska bilder måste jag så klart tillägga.

  Hälsningar Lis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.