I september började jag kursen Digital bildbehandling via Högskolan i Jönköping. Jag har ju sysslat med bildbehandling ganska länge men kände att jag fastnat i samma rutiner och ville komma vidare. Kände också att jag säkert missat några små knep som kunde förenkla för mig. Jag ville lära mig de både de små och stora knepen för att bli vassare.

Först kände jag att jag verkligen kunde det mesta. Men nu så här i slutet känner jag verkligen hur jag utvecklat min bildbehandlande. Det har förenklat enormt för mig på många olika sätt.

Sista stora delmomentet i kursen var att bestämma sig för ett budskap och sedan bildbehandla tre bilder så att de inte kunde tolkas på något annat sätt.

Mitt budskap var: Mallorca – cykelparadiset nr 1!”. Jag vet inte om jag är godkänd än. Man skulle även skriva en dokumentation som återkopplade till kursmaterialet och den är jag lite osäker på. Stod ingenstans om hur lång den skulle vara. Men det visar sig. Här är mina bilder:

ida-carlsson-nr1-före

ida-carlsson-nr1-efter

ida-carlsson-nr2-före

ida-carlsson-nr2-efterida-carlsson-nr3-föreida-carlsson-nr3-efter

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.