I samma stund jag skrev rubriken insåg jag nästa töntiga smeknamn Andreas kommer ge mig; BallerIda.

Jag har alltså börjat dansa igen! 2008 gick jag en förberedande dansarutbildning i Malmö med balett fyra gånger i veckan. I Borås försökte jag hålla dansen uppe och dansade modernt och street. Sen flyttade vi till Stockholm och sen hit. I Stockholm hann jag aldrig börja. Och här googlade jag och googlade. Men hittade inget. Testade modernt på en dansstudio för tre år sedan. Det var fruktansvärt dåligt. Gick ut innan klassen var klar. Men så nu. Andreas hittade den via ett facebookinlägg i en Mallorca-grupp. Och de har tre klasser för vuxna. Två balettklasser för olika nivåer. Och en modern jazz som jag ska testa på lördag.

Nybörjarnivån på baletten var faktiskt helt precis vad jag behövde. Jag är så mycket sämre än jag kunnat föreställa mig. Min hjärna kopplar inte med kroppen. Jag är stel som en pinne och har glömt hur man håller armarna. Jag hoppas att jag kommer igång inom några veckor. Jazzen på lördagar är superrolig. Vi är inte så många, men det kommer bli kul ändå. Där är jag mer hemma än i baletten, men fortfarande steeeel.

Jag är sjukt glad jag att åkte dit och testade. Nu blir det dans 3 gånger i veckan. Plus 2 pass styrketräning och 2-3ggr löpning. Winter 2015 here I come. Haha.

FullSizeRender 220

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.