Alcanada och Puig de Santa Magdalena

I går tog jag och Andreas bilen för en liten utflykt igen. Vi åkte till Alcanada eftersom vi ska fota bröllop där nästa vecka och jag ville få koll på hur ljuset ligger vid tiden för vigseln. Det är skönt att ha koll på, även om jag varit där innan och fotat vigsel och porträtt. Det är så himla fint där med fyren, det glittrande vattnet och småbåtarna som guppar... Kommer bli så kul att fota bröllop där igen!

Efter det åkte vid till Puig de Santa Magdalena. Inte lika känt som Alcanada för turister, men det var fullt av folk där och det spelades musik, så vi tog oss till en annan liten kulle i närheten, till fots, och tog några bilder och filmade. Jag spelade in en video som jag ska publicera här på hemsidan, och vi fick besök av världens mest bedårande lilla katt. Vi ville ta med henne hem, men sansade oss, haha. Tre räcker gott och väl...

Vi fick en superhärlig kväll och idag jobbar vi båda två. Andreas cyklar med en grupp från och med idag fram till tisdag, och jag klipper film och redigerar bilder. Imorgon ska jag in till Palma på fotouppdrag. Det ska bli riktigt roligt!

Hoppas ni alla har en härlig söndag!

Alcanada, vigselplats
Bröllop på Mallorca, bröllopsfotograf
Vigselplats Mallorca, bröllopsfotograf
Fyren i Alcanada
Ida Carr Bröllopsfotograf Mallorca
Bröllopsfotograf på Mallorca, Spanien
Ida Carlsson, bröllopsfotograf Mallorca
Ida Carr, bröllopsfoto, Palma de Mallorca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *