Här är den – Den färdiga vloggen om när Andreas gjorde ett aerotest i velodromen på Palma Arena.

Personligen var det en riktig skitdag för mig. Trött och håglös. Hann inte äta frukost och kände mig allmänt ur fas. Dessutom var de enda öppna toaletterna på stället de äckligaste jag sett. Njae, bara nästan äckligare än när jag jobbade med att städa sjukhustoaletter. Men ändå. Usch.

Trots detta fick jag till massor av bra sekvenser och är väldigt nöjd med mycket av materialet. Om vi tänker bort den hörbara autofokusen jag glömde stänga av då och då, och några skakiga klipp, blev det riktigt bra. Vi fick fram precis allt det vi ville. Skönt att känna att jag kan leverera även mina sämsta dagar, hehe.

Vi fick nästan 500 visningar första dygnet. Känns jättekul. In och kolla!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.