Jag gick och la mig på sommaren, vaknade på vintern. Efter fyra dagar inomhus har folk slängt sommarklänningarna och går runt i vinterjackor. Med folk menar jag mallorkiner och fastboende. Turisterna går fortfarande med spaghettilinnen och korta jeansshorts. Hehe.

I morse hade jag världens bästa morgon. Andreas gick och mötte upp sin familj för att hämta lite prylar de tagit med från Sverige. Han börjar med att slänga en påse Djungelvrål på mig. WIN! Sen kastar han ett litet brev på mig med handskriven adress. Hade ingen aning om vad det kunde vara. Men i kuverten låg en liten vinst! Min coach, kollega och hustomte (och pojkvän) säger att man ska fira alla segrar, stora som små. Så ikväll tar jag en sipp cava.

I augusti skickade jag in ett tävlingsbidrag till Tidningen Skriva. Tävlingen gick ut på att skriva en text till en bild, på max 25 ord. Bilden föreställde en vacker solnedgång, en klippa, och en person som hoppar rätt ut i luften ner i vattnet. Här ser ni de vinnande bidragen:

vinst-tidningen-skriva

Vinsten var… en kortlek. Eller snarare kort med uppmaningar om vad man kan diskutera i en bokklubb. Så nu måste jag skaffa mig en bokklubb.

Skämt åsido. Jag mår bättre och var några timmar på mäklarkontoret. Skönt att komma ut trots kallsvetten efter två minuters promenad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.