Majbröllop med Svenska kyrkan i Alcanada

Vädret, den ständiga rädslan när det kommer till bröllop. När det var dags för Lisa och Mathias att säga ja till varandra hängde regnet i luften. Men jag var bara glad för molnen var tillräckligt tunna för att släppa in mycket ljus och det blev bara som en gigantisk softbox. Glad fotograf!

Så, för er som är rädda att solen inte ska skina på ert bröllop på Mallorca, såhär kan det se ut då och jag tycker det är otroligt vackert med de mjuka färgerna. Och skulle regnet ösa ner, trots Mallorcas 300 soldagar om året så kommer jag se till att hitta platser där vi kan fotografera och fly regnet!

Hur som helst, Lisa och Mathias vigsel var så vacker med föräldrar och lilla sonen Erik på plats. Vi jobbade på snabbt för att hinna undan regnet och kom hem med så många fina bilder att jag har svårt att välja ut några favoriter. Men här kommer i alla fall några.

Tack för att ni valde mig som bröllopsfotograf! Jag önskar er all lycka och hoppas vi ses igen någon dag, kanske på Mallorca, en soligare dag ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.