Anne & Juan - Kärleksfotografering som nästan blev en förlovning...

Jag lärde känna Anne Scott för flera år sedan då hon flyttade tillbaka till Mallorca efter flera år hoppandes mellan olika länder i Europa. Som grundare av Girl Gone International har hon skapat ett av Facebook's största community för kvinnor och GGI finns i hundratals städer världen över. Hur coolt?!

Det senaste året har hon bott på Ibiza med sin Juan, och jag passade på att göra en intervju med henne när jag var på Ibiza på andra uppdrag. Efter intervjun bestämde vi oss för att göra en parfotografering och de tog med mig till olika fina platser på ön. Och wow, vilken ö, jag vill verkligen se mer. Två besök på åtta år är lite, så jag får planera in en tripp snart igen.

I bilen frågade jag dem om de var förlovade varpå de berättade om tillfällen som de "råkat" fria till varandra. Vi skrattade mycket åt det och Juan gick dessutom ner på knä under fotografering... På skoj... Vilket bara adderade ännu en "accidental proposal" till listan. Tyvärr blev jag så till mig att jag missade ögonblicket, haha.

Men så nu, några veckor efter vår fotografering, delade Anne ett klipp på Instagram där Juan friar i aktern på en motorbåt. Och jäääklar vad någon hackade lök precis intill mig just då... Wow, vad fint det var. Så nu vill jag ju tro att det var fotografering som fick fart på de båda. Eller i alla fall bidrog lite... Hur som helst ska de flytta tillbaka till Mallorca, och när det väl är dags för the big party hoppas jag att jag får vara med på ett hörn, på ett eller annat sätt. Ingen press, Anne... ;)

Här är bilderna i alla fall, wow vilket dag det blev!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.