Bröllopsfoto i Can Barbara, Palma och i Son Clarets slottsträdgård

"Första gången vi träffades var genom en backspegel." De orden räckte för att mina ögon skulle tåras när brudgummen Gustav höll sitt tal till sin Sabine. Jag älskar när brudparet läser upp några egna ord eller löften!

Gustav och Sabine kände att de behövde semester och passade på att kombinera det med en hemlig vigsel på sin favoritö, Mallorca. Vigseln skedde i Can Barbara nedanför Svenska kyrkan i Palma, och efter en skål med skumpa i kyrkan åkte vi sen till slottshotellet Castell Son Claret där brudparet skulle bo, för att fota porträtten.

Lille Frans skötte sig exemplariskt, speciellt när han fick leka med pappas snusdosa och lyssna på Babblarna som gick på repeat. Ett bra tips för brudpar som har med sig småbarn är att ta med en favoritleksak som vi kan vifta med framför kameran, och i det här fallen funkade snusdosan allra bäst!

Slottsträdgården som tillhör Castell Son Claret är magiskt vacker, med blommande mandelträd (vårtid i alla fall), citronträd och palmer och jag hade kunnat springa runt med kameran i en vecka utan att tröttna. Ett bra tips för er som vill bo femstjärnigt och gillar lugnet på landet. Det ligger nära toppen Galatzó som det går fina vandringsleder till. Restaurangen på hotellet ska också vara riktigt bra har jag hört.

Det var en så härlig dag och jag är så glad att Gustav och Sabine valde mig som sin bröllopsfotograf! Jag önskar er all lycka och hoppas vi ses igen någon dag var sig det är på Mallorca eller i Skåne :)

Vigsel vid Svenska kyrkan i Palma de Mallorca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.