Behöver en plats där jag kan skriva ner mina tankar kring det jag håller på med för tillfället. Tanken är att det ska handla om skrivande, sociala medier, webb och det jag intresserar mig för just nu. Kan bli lite tankar kring genus lika väl som teknik, dans, musik eller mode. Jag har många intressen och det går i vågor. Behöver ett ställe där jag utvecklar mina idéer och funderingar. Den här bloggen blir det stället.

Och angående mitt namn. Jag heter Ida Carlsson men behövde ett aningen mer unikt namn tyckte jag. Finns ju säkert två, tre stycken i Sverige med namnet Ida Carlsson… Sen att det blev väldigt likt en viss dansk sångerska. Inte lätt att vara unik 2011.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.